Jubileumi Vármeeting

2021.04.23. 17:30

Már készülnek a négynapos motoros és rockfesztiválra Sárváron

A jubileumi XX. Vármeeting Nemzetközi Motoros és Rockfesztiválra idén a tervek szerint augusztus 5–8. között kerül sor a Nádasdy-vár udvarán. A négynapos program tizenhat zenekarral már összeállt, a szervezők a nyári rendezvényekre vonatkozó járványügyi szabályozást várják.

PÁS

Fotó: PÁS

Tavaly a koronavírus elleni védekezési szabályok betartásával rendezték meg a 19. Vármeetinget. Két este ötszáz nézős koncerteket adott a Tankcsapda, és megtartották a hagyományos motoros felvonulást.

Ez alkalommal visszatérhet a belvárosi lezárt útszakaszon humoros és lélegzetelállító mutatványaival a streetfighter-bemutató. Ezt követően pedig indulhat a fesztivál egyik fő attrakciója, a felvonulás a már hagyományosnak mondható negyvenöt kilométeres Sótony–Kám–Ikervár útvonalon.

Králl Csaba főszervező nem bánta meg, hogy megrendezte az elmúlt évben is a Vármeetinget, azonban most bízik abban, hogy a jubileumi XX. fesztivált már a megszokott rendben, sok fellépővel és még több nézővel rendezheti meg. A korábban a motoros fesztiválon fellépett zenekarok mindegyike a bizonytalanság ellenére elfogadta a sárvári felkérést, még a tavalyi év végén.

A fesztiválszervezők az egész országban azért lobbiznak, hogy minél hamarabb világossá váljon, milyen feltételekkel lesznek megrendezhetők a nyári nagy rendezvények minél több érdeklődő részvételével. A korlátozó szabályok megszüntetése esetén válik biztossá a huszadik sárvári motorostalálkozó is.

Kiemelt képünkön: A fesztivál egyik fő attrakciója a motoros felvonulás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában