Megszegte az intézkedést, bezárták a sárvári borozót

Bezártak egy sárvári borozót, jelentette be Kiss Róbert rendőr alezredes, az Operatív Törzs ügyeleti központjának vezetője a törzs csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Vas Népe

Budapest, 2020. június 17. Müller Cecília országos tisztifőorvos (k) beszél a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs utolsó alkalommal megtartott online sajtótájékoztatóján 2020. június 17-én. Mellette Kiss Róbert rendőr alezredes, a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának munkatársa (b) és Gál Kristóf rendőr alezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivője. Müller Cecília közölte, hogy mindössze egy új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak az elmúlt 24 órában. Az adatok továbbra is kedvezőek, a gyógyultak száma 2547, ez a háromszorosa az aktív fertőzöttek számának. A 964 aktív fertőzött közül 210 ember van kórházban, 16-an szorulnak gépi lélegeztetésre. Az elmúlt 24 órában két idős, krónikus betegségben szenvedő ember halt meg. MTI/Balogh Zoltán

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

A borozó üzemeltetője megszegte a felelősségi körébe tartozó védelmi intézkedést. Az üzletben vendégeket fogadott, akik ott szeszes italt fogyasztották, ezért a rendőrség ideiglenesen hat hónapra bezáratta a vendéglátó egységet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában