Habos kávé és mozi

2021.04.13. 18:00

Szerkesztőségünk is nagyon várja már, hogy véget érjen a pandémia, úgyhogy álmodoztunk

A Vas Népe munkatársai is várják már a pandémia végét. Vajon ki mihez kezd elsőként, ha újra szabadon mozoghatunk?

Tóth Dóra

Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: Cseh Gábor

Tömböly Ágnes a kisfiával szeretne kimozdulni:

– Ha véget a bezártság, elmegyünk egy fürdőbe feltöltődni. Szerencsére a megyében bőven adódik erre lehetőség.

Cseh-Egyed Bernadett a szüleit szeretné lelkiismeretfurdalás nélkül megölelni.

– Az elmúlt egy év bebizonyította, a legapróbb dolgok a legfontosabbak az életünkben, szeretném ezt visszakapni.

Ölbei Lívia színházba indulna: a Meseboltból, a Weöres Sándor Színházból és a celli Soltis-színházból is folyamatos munkáról érkeznek a hírek, jó volna már látni az eredményt. Hiszen az online színház – valami más.

Gyöngyössy Péter megint szeretne minden szombaton kimenni a piacra, hogy a szokásos sült tarját megegye a talponállóban.

Horváth Balázsnak az utazás hiánya a legfájóbb. – Ha csak tehetem, járom a világot, így ha újra lehet menni, azzal kezdem, hogy repjegyet foglalok. A célállomás nem is számít.

Merklin Tímea barátnős-­viccelődős sütizést tervez többek között: A kávézás mellett szeretném elvinni anyukámat egy jól megérdemelt kikapcsolódásra egy fürdőbe, de szeretnék mezítláb sétálni a tengerparton, például Triesztben – sorolja.

Polgár Patrícia a filmek világában szeretne újra elmerülni: Ha ennek vége, elsőként elmegyek moziba. Nem is igazán számít, milyen film lesz, csak végre mehessek.

Vargáné Tersztyánszky Krisztina szeretné végleg elfelejteni a maszkot. – Elsőként kimegyek majd a szabadba, és teleszívom a tüdőmet friss levegővel. Utána pedig beülök a családommal egy étterembe.

Tóth Kata két dolgot tervez hónapok óta: – A következő home ­office időszakra vásárolok egy ergonomikus széket, hogy megelőzzem a további gerincbántalmakat, illetve beszerzek néhány csinos maszkot.

Lőrincz-Farkas Eszter a munkatársakra is gondol: – Ha megnyitnak a teraszok, meghívom a kollégákat egy habos kávéra – amelyet nem mi főzünk! Aztán pedig az egész családomat elviszem étterembe – már alig várom.

Kapcsolódó cikk:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/ismert-vasiakat-kerdeztunk-mi-lesz-az-elso-amit-megtesznek-a-veszelyhelyzet-utan-4831093/

Kiemelt képünkön: Az lesz az igazi, ha kerthelyiségben kávézhatunk, nem pedig a szélvédő mögött

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában