Frissen Vasból

2021.04.04. 16:16

Orvosai tanácsára kórházban tölti a húsvétot Törőcsik Mari

A Nemzet Színészét egy hónapja kezelik tüdőgyulladással, és még mindig nagyon gyenge, ezért az orvosai tanácsára orvosi felügyelet alatt marad az elkövetkezendő napokban.

borsonline.hu

Wolf Ferenc felvétele ma készült Velemben

Fotó: Wolf Ferenc

Bár szó volt róla, hogy a lánya, Maár Teréz hazaviheti a hosszúhétvégére Törőcsik Marit, a doktorok tanácsait követve inkább kórházban marad a háromszoros Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színésznő, érdemes és kiváló művész – írja a Bors.

Törőcsik Marit egy hónapja kezelik kórházban tüdőgyulladással, és bár az állapota sokat javult, az erőnléte még nem az igazi, ezért javasolták neki az orvosai, hogy még egy kis ideig élvezze a vendégszeretetüket. A hírek szerint a művésznő bár nagyon elégedett az ápolószemélyzettel, azért a szíve haza húzza, a legboldogabb a velemi otthonában lenne.

Tekintettel a jó közérzetére felmerült annak a lehetősége, hogy Mari hazamehet húsvétra, de végül az orvosai úgy döntöttek, hogy jobb, ha még rajta tartják a szemüket – mondta a Borsnak egy, a művésznőhöz közelálló ismerőse.

– Telefonon tartjuk a kapcsolatot, így általában tudom, hogy éppen mi a helyzet Marival – mondja a Borsnak, Mari második férje, a színésznő jó barátja, Bodrogi Gyula. – Hogy meg tudom-e majd látogatni, ha hazaengedték, az sok minden függvénye, erről most ebben a pillanatban nem tudok nyilatkozni, mindenesetre annyit mondhatok, hogy sokat gondolok Marira és – ha távolról is – nagyon drukkolok, hogy mielőbb felgyógyuljon.

Kapcsolódó cikkek:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/ezt-uzente-a-korhazbol-torocsik-mari-4803811/

https://www.vaol.hu/bulvar-celeb/hazai-bulvar-celeb/egyvalaki-meglatogathatta-torocsik-marit-4785697/

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/valotlan-hireket-terjesztettek-torocsik-mari-allapotarol-4761328/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában