Frissen Vasból

2021.04.25. 11:30

Valaki luxusingatlant Kőszegen? – Közel 200 millióért eladó a Halmai-villa

Nem hallott még róla? Nem baj, mindent elmesélünk, amit tudni érdemes. És persze megmutatjuk, amit látni kell!

vaol.hu

Fotó: ingatlanbazár.hu

„Vas megye, Kőszeg frekventált környékén eladó a város egyik ikonikus épülete, a Halmai-villa. 1516 nm-es saroktelken helyezkedik el a bruttó 264 négyzetméter alapterületű épület és a dupla garázs. A garázsban víz, riasztó és az erősáram is bevezetésre került. A villa két szinten, részben alápincézve (100 nm), klasszikus stílusjegyeivel minden ember figyelmét magára vonja. Az 1927-ben épült, közel 100 éves épület, nem esik műemlékvédelem alá. A főbejáraton túl, egy oldalsó és egy pincebejáraton keresztül is bemehetünk a villába. Az évtizedek során többször végeztek rajta kisebb-nagyobb átalakításokat, felújításokat. Az elmúlt egy évben, a jelenlegi tulajdonosok visszaállították szinte teljesen az eredeti állapotát, minden részletre odafigyelve. [...]

Az emeleten található konyhába egy Leicht design konyha került beépítésre, Küppersbusch gépekkel. A konyhából kimehetünk közvetlenül az első teraszra, vagy egy közlekedőn keresztül a 28 négyzetméteres fő teraszra, mindkét teraszról csodálatos kőszegi kilátás vár minket. A saroktelek új kerítés kapott, itt is ügyelve a kimagasló anyagválasztásra. A gránit szegéllyel kombinált térburkolat helyet biztosít akár 8 autó parkolásának, a térvilágításhoz a kandelláberek csatlakozási pontjai elkészültek. Az internet-tv kábel föld alatti csőben érkezik a villába, így is biztosítva a tökéletes látképet. Az esővíz elvezetése szintén a földbe elhelyezett csőhálózaton keresztül történik. [...] Mindent összefoglalva egy felújított, stílusos, klasszikus villaépület, amelyet ilyen állapotban ma már alig találni. Funkciójának betöltésére csak a képzelet szabhat határt, számos lehetőséget tartogat.”

További képek és részletek az eladó Halmai-villáról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában