Frissen Vasból

2021.05.16. 11:30

Az ingatlanpiacon minden van, avagy eladó egy laktanya az Őrség szívében – fotók

Vas megye kincsekben gazdag terület. Miért pont az ingatlanok kapcsán lenne ez másképp? Bár meglehet, sokan inkább a luxus házak, villák kapcsán kapják fel a fejüket, azért egy eladó laktanya mellett nehéz szó nélkül elmenni. Lehetőség, újrahasznosítás, befektetés? Nézzen szét velünk a gigantikus területen!

vaol.hu

Fotó: Ingatlanbazár

“Az Őrség egyik legszebb részén Vas megyében, Magyarszombatfán található volt határőr őrs keresi vállalkozni vágyó új tulajdonosát. A Szlovén határ mellett 2,7 ha-nyi terület alkalmas egy biofalu kialakítására, melynek életre hívását a helyi rendezési terv lehetővé teszi. A két helyrajzi számon szereplő földterület KÜ (különleges terület és övezetei) 04-es besorolású. [...] A területen 3 nagyobb épület található, egy fúrt kút és egy víztorony. Szlovénia közelsége, a Göcsej iránti nagyfokú érdeklődés a turisták részéről garantálja, hogy befektetése maximálisan meg fog térülni! Ha van 47 millió forintja, akkor ne habozzon!”

Fotók: Ingatlanbazár

További képek és részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában