lezárták a környéket

2021.05.18. 19:33

Bombát találhattak egy győri társasház pincéjében

A bombának látszó tárgyra az Árpád út egyik háztömbjének pincéjében bukkantak rá.

kisalfold.hu

Fotó: kisalfold.hu

Bombának látszó tárgyat találtak az Árpád út 52-59-es háztömb alatti pincék egyikében – tudta meg a kisalfold.hu. Az esetleges sérülések elkerülése érdekében a Győri Rendőrkapitányság rendőrei a Városrendészet és a Polgárőrség munkatársainak segítségével biztosították a helyszínt, a ház lakóit pedig biztonságos helyre kísérték.

Az utcát több frontról lezárták. A helyszínen járva a győri portál riportere is jól látta a háztól több lépésnyi távolságra álló lakókat, akik arra vártak, mikor térhetnek vissza otthonaikba. Idősek, kisgyermekes családok és fiatalok érdeklődve figyelték az eseményeket, míg a helyszínre érkező Készenléti Rendőrség tűzszerészei megkezdték az intézkedést.

Láthatóan elszállítottak valamit a házból, amit két nagyobb, biztonsági dobozban vittek a tűzszerészek autójához. Kérdéseinkkel több hivatalos szervet is megkerestünk, amint választ kapunk, frissítjük a cikket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában