Frissen Vasból

2021.05.31. 15:30

Elfogytak az ovis napok Jánosházán

Harmincnyolc apróság köszönt el az óvodától és készül a következő hetekben az első becsengetésre. Lesz ovis-utánpótlás Jánosházán, méghozzá negyvenketten jönnek.

Bakos Ágnes

Fotó: Bakos Ágnes

„Elfogytak az ovis napok, kezdhetem az iskolát” – versekkel is búcsúztak a gyerekek a Batthyány Lajos ÁMK óvodájától. Bejárták a csoportszobákat, addig a szüleik, nagyszüleik a tágas oviudvaron vártak rájuk plüssmacival, tűzoltóautóval, csokoládéval teletűzdelt ballagási csokrokkal. Az ovi elé felsorakozott gyerekek versekkel, mondókákkal köszöntek el az óvodától és az óvó néniktől. Összesen 38 apróság kezd iskolát szeptemberben a városban, de bőven lesz utánpótlás, hiszen a következő nevelési évre 42 gyermeket írattak a Batthyány oviba – mondta el Bertáné Dörnyei Judit, a Batthyány ÁMK intézményvezetője.

Fotó: Bakos Ágnes

A hamarosan elsős ovisokon kívül két kollégától is elköszöntek, a nyugdíjas éveiket kezdő munkatársaknak Babics Ferencné, a Batthyány ÁMK óvodája egységvezetője köszönte meg a munkát a napsütésesre és ünnepélyesre sikerült ovis ballagáson.

Vannak hasonló fotói, vagy videói, akár más Vas megyei városokból? Küldje el nekünk a [email protected] e-mail címre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában