Frissen Vasból

2021.05.02. 08:56

Fokozatos újranyitás a Berzsenyi Dániel Könyvtárban

A Bezsenyi Dániel Könyvtár közleménye:

vaol.hu

Tájékoztatjuk kedves olvasóinkat, hogy a 194/2021. (IV.26.) Korm. rendelet szerint a Berzsenyi Dániel Könyvtárban a járványügyi védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldását a következőképpen tervezzük megvalósítani:

🔸 a négymilliomodik COVID-19 elleni védőoltás első dózisának beadását követően, legkorábban 2021. május 3-án, újra megnyitjuk közönségforgalmi tereinket a védettségi igazolvánnyal rendelkező (és a felügyeletük alatt lévő kiskorú) használók előtt,

🔸 a védettségi igazolvánnyal nem rendelkező, illetve a gyors ügyintézést választó olvasóink számára továbbra is biztosítjuk a kölcsönzés lehetőségét a „Könyvterasz” szolgáltatás fenntartásával,

🔸 hétfőtől péntekig 10-18 óráig várjuk látogatóinkat.

Az újranyitással egyidejűleg szükséges a lejárt olvasói tagságok érvényesítése, amelyre a védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek a földszinti beiratkozási ponton, a „Könyvterasz” szolgáltatást igénybe vevőknek pedig az intézmény bejárata előtti könyvátvételi ponton lesz lehetőségük.

😷 A könyvtár használata közben a továbbiakban is fontosnak tartjuk a járványügyi óvintézkedések betartását, a maszkhasználatot, a kézfertőtlenítést, a távolságtartást.

Az előírt szabályozások betartását a könyvtár munkatársai kötelesek és jogosultak ellenőrizni.

Köszönjük a megértést és az együttműködést!

" data-width="500" data-show-text="true">

">🔺 KÖZLEMÉNY | a védelmi intézkedések fokozatos feloldásával kapcsolatban a BDK-ban

Tájékoztatjuk kedves olvasóinkat,...

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában