Frissen Vasból

2021.05.30. 07:16

Folytatódik a változékony időjárás vasárnap is megyénkben

A többórást napsütést ma is megszakíthatja erőteljes gomolyfelhő-képződés és ezzel együtt egy-egy zápor, zivatar, sőt néhol még jég is eshet.

vaol.hu

Forrás: pixabay.com

Fotó: pixabay.com

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint vasárnap sok napsütés mellett erőteljes gomolyfelhő-képződésre számíthatunk több helyen záporral, zivatarral. A zivatarokat apró szemű jég, intenzív csapadék, illetve szélerősödés kísérheti. Az északias szél megélénkül, főként a Dunántúl nyugati részén, továbbá északkeleten meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 17 és 21 fok között várható.

Estefelé alapvetően közepesen felhős lesz az ég, de lehetnek erősen felhős periódusok is. Elszórtan lehet záporeső, főként az éjszaka első első felében zivatar. Az északnyugati szél jobbára mérsékelt marad, de néhol megélénkülhet. A késő esti 9, 14 fokról hajnalra 5 és 11 fok közé csökken a hőmérséklet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában