Gyereknap 2021

2021.05.29. 20:00

Házhoz ment a TEK Pósfán – fotók

A 12 éves Horváth Milánhoz TEK-esek kopogtattak be a minap. Páncélozott járművel érkeztek.

Nagy Ildikó

20210526 gyermeknapi kívánság, TEK,, Pósfa, Szendi Péter, Vas Népe

Fotó: Szendi Péter

– Hát, ez durva – néhány percig csak ezt hajtogatta Milán, aki TEK-esekkel szeretett volna találkozni. És bár titokban biztosan reménykedett abban, hogy az ő kívánsága is teljesül, azt azért ő sem gondolta, hogy egy nyugodt szerda délután lefékez a házuk előtt egy páncélozott autó, benne négy egyenruhással. Márpedig így történt: a Terrorelhárítási Központ szombathelyi műveleti egységének négy munkatársa házhoz ment, hogy teljesítse egy leendő kolléga kívánságát.

Milán ötéves kora óta TEK-es akar lenni. Komoly gyűjteménye van jelvényekből, kesztyűkből, bilincsekből és játékfegyverekből, de nemcsak azokat mutatta meg vendégeinek, hanem egy elfogást is rögtönzött az udvaron. Felpróbálhatta a lövedékálló mellényt, a sisakot, beülhetett a járműbe, felmászhatott a tetejére, mi több: egy TEK-es ajándékcsomagot is kapott. Nem mindennapi vendégeinek gyorsan híre ment a faluban: édesapját még ottjártunkkor felhívta a polgármester, érdeklődött, mi történik náluk. Az apuka megnyugtatta: nincs baj – gyereknap van.

Kiemelt képünkön: Horváth Milán látogatóinak a faluban is híre ment

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában