A gyógyvíz a régi

2021.05.01. 14:03

Így festett a büki fürdő az újranyitás első napján

A zöld jelzésre azonnal reagálva, május elsején újranyitott a büki gyógyfürdő. Valószínűleg nem tévedünk, ha azt mondjuk, az első napon több alkalmazott volt a létesítményben, mint vendég.

Vas Népe

Fotó: Vas Népe

Persze ezt az utóbbiak egy cseppet sem bánták, hiszen így paradicsomi állapotok között lazíthattak.

A bejáratnál a személyi és a védettségi igazolvány bemutatása után rögtön érintésmentes kézfertőtlenítő automatába botlottunk. A kasszánál kis fennakadással debütált az új jegyváltó rendszer, a kezdeti nehézséget azonban feledtette a tény, hogy az új rendszer bevezetésével megszűnt a kötelező kaució.

Beljebb lépve hamar megrészegült a lazítás e módját és a gyógyvíz áldásos hatását hónapok óta nélkülözni kényszerülő vendég, főleg, amikor rádöbbent, hogy ezen a napon bizony saját medencéje lehet – akár több is, kint és bent is.

A gyógyvíz a régi, a személyzet kedves – láthatóan ők is nagyon várták már a nyitást – a hangoskodó cseh vendégek, úgy tűnt, senkinek nem hiányoztak, a napsütés pedig csak ráadás volt. Ahogy az is, hogy – a dolgozókkal ellentétben – a vendégeknek nem kellett maszkot viselni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában