Újranyitás

2021.05.21. 07:00

Júniusban nyit a strand is a sárvári fürdőn

Az időjárástól függően a júniusban nyitó strand kivételével a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő szinte minden eleme elérhető a látogatók számára a fokozatos újranyitás után.

Pajor András

Fotó: PÁS

– Sárvár arra készül, hogy a koronavírus-világjárványt követően is versenyképes marad a nemzetközi egészségturisztikai szolgáltatások terén. A gyógyhely által nyújtott komplex idegenforgalmi kínálatnak köszönhetően az egyre intenzívebb és magasabb követelményeket támasztó versenyben is tartósan helyt tudunk állni – mondta el Kántás Zoltán, a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő igazgatója.

Jó hír Sárvárnak, hogy Csehországgal is létrejött a megállapodás, így mindenfajta karantén- vagy tesztelési kötelezettség nélkül utazhatnak a beoltott magyarok és csehek a két ország között.

A Sárvárra érkező vendégek 60 százaléka külföldi és ezeknek a turistáknak a 60 százaléka cseh. A legnagyobb beutaztató ország Sárvárra Csehország. A városban július-augusztus hónapra akár telt házas foglaltságot is elképzelhetőnek tartanak a szakemberek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában