Frissen Vasból

2021.05.19. 07:24

Szerdán csak néhány óra erejéig láthatjuk a napot Vasban

Ismét borúsra fordul az időjárás, többfelé kell számítani csapadékra északi, északnyugati széllel párosulva.

vaol.hu

Forrás: Shutterstock.com

Fotó: Brian A Jackson

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint délnyugat felől tovább növekszik a felhőzet, néhány órás napsütésre inkább csak az északkeleti, keleti megyékben számíthatunk a délelőtti órákban. Többfelé várható eső, zápor, főként északkeleten zivatarok is lehetnek. A Dél-Dunántúlon kiadósabb csapadék valószínű. Az északi, északnyugati szél a Dunántúlon élénk, néhol erős lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 21 fok között alakul.

Erősen felhős vagy borult időre számíthatunk. Többfelé várható eső, záporeső, néhol zivatar sem kizárt. Az északias szelet egyre nagyobb területen kísérik élénk, a Dunántúlon és északkeleten erős széllökések. Hajnalban 6 és 11 fok között alakul a hőmérséklet.

Markáns fronthatásra nem kell számítanunk, azonban a változékony, időnként szeles idő miatt többeknél jelentkezhet fejfájás, koncentrálási nehézség, fáradtság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában