Gyereknap 2021

2021.05.30. 10:00

Ugyanaz volt a kérésük gyereknapra – Mindkét kislány nyeregben érezhette magát – fotók

A gyereknapi kívánságok sorában két kislány is ugyanazt szerette volna: ellátogatni egy lovardába, ahol megnézhetik a lovakat és rájuk is ülhetnek. Mindkettejük vágya teljesülhetett Varga Szilárd és párja, Katalin jóvoltából.

Polgár Patrícia

20210526 gyermeknapi kívánság, lovaglás, Uraiújfalu, Szendi Péter, Vas Népe

Fotó: Szendi Péter

A nyolcéves szombathelyi Vajda Vivient és a tízéves csepregi Ambrus Elizát Szilárdék az Aranyló lovasudvarban fogadták. Vivient testvérei, Rebeka és Lili is elkísérték.

A Vajda testvéreknek meglepetés volt a program. És bár Vivien a lányok közül a lovak legnagyobb szerelmese, a többiek is hasonló izgatottsággal vágtak bele a kalandba. Eliza szemfüles volt és elcsípte, hogy édesanyja mivel szeretne kedveskedni neki. Így felkészülten, korábbi lovas leckéiről megmaradt lovaglópálcájával a kezében érkezett Uraiújfaluba. Vivien is ült már korábban lovon, emellett nagyon szereti a lovas könyveket is, amiket mindig szívesen lapozgat.

Már érkezéskor apró méretű, de annál nagyobb meglepetés, Hédi, a három hetes shetlandi pónibébi fogadta a lányokat. A kis póni vidáman szaladgált anyja körül, ám az idegenekhez nem mert túl közel merészkedni. A körkifutóban a lányok felülhettek a lovasudvar névadó arany pónijára.

Eliza – tapasztalt lovas lévén – annyira bátor volt, hogy kérte, hadd ülhessen fel a nagy hátas lóra is – ebben Vivien is követte őt. Nagy élmény volt mindkettejüknek a hatalmas állat nyergébe pattanni.

Kiemelt képünkön: Vajda Vivien és Ambrus Eliza vágya is teljesülhetett

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában