Frissen Vasból

2021.05.14. 10:26

Lakóházban volt tűz Körmenden, autó égett Csörötneken

Két tűzesethez riasztották a Vas megyei tűzoltókat csütörtökön.

Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Fotó: Pixabay

Fotó: Pixabay

Három lakásból álló sorház középső lakásában keletkezett tűz Körmenden, a Mónus Illés utcában csütörtökön reggel. A tűz keletkezésekor az érintett ingatlanban nem tartózkodott senki. A körmendi hivatásos és a Vas megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzoltói vonultak a helyszínre. Az egységek két vízsugárral megakadályozták, hogy a szomszédos ingatlanokra a tűz átterjedjen, majd a körülbelül öt négyzetméteren keletkezett tüzet eloltották. A tűzoltók ezt követően átszellőztették a füsttel telítődött ingatlant. A tűzeset következtében a falak kormozódtak, az ingatlan lakhatatlanná vált. A tulajdonos a rokonoknál került elhelyezésre - közölte a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Teljes terjedelmében égett egy személyautó Csörötneken, a Fő úton csütörtökön délután. A szentgotthárdi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói egy vízsugárral a lángokat eloltották. Az autó teljesen kiégett.

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában