Laknál itt?

2021.05.02. 11:30

Micsoda luxus! – Méregdrága loft lakás eladó Szombathely belvárosa felett – fotók

A 129 millió forintért kínált ingatlan 200 nm-es alapterülete már önmagában impozáns elem. De mi a helyzet mondjuk a gerendázott plafonnal, a fehérre meszelt, de vakolatlan téglafallal, a nyitott gardróbbal? És még sok érdekességgel, amit ez az eladó, szombathelyi lakás kínál…

vaol.hu

Fotó: Ingatlanbazár

A most következő ingatlan kapcsán két, merőben eltérő stílusú hirdetést találtunk. Érdekes és tanulságos ezekbe belepillantani. Hiszen egyértelműen más-más habitusú és elképzelésű célcsoportot lő be a két szöveg. A hirdetésekben természetesen a fotók sem egyformák, így a külső szemlélő még több izgalmas részletet és nézőpontot ismerhet meg!

Az Ideális Ingatlan szakembere így kezd bele a leírásba: „Ez a lakás NEM ÖNNEK VALÓ, ha előnyben részesíti a hagyományos megoldásokat és a jó ár/érték arányt. CSAK AKKOR OLVASSON TOVÁBB, ha nem okoz gondot 130 MILLIÓT „kipergetnie” egyetlen lakásért, és elégedettséggel tölti el, hogy egy méregdrága LOFT lakás büszke tulajdonosa!! Nem „egy” lakást ajánlunk most Önnek, hanem Szombathely (sőt Vas megye) LEGNAGYOBB és LEGDRÁGÁBB LUXUSLAKÁSÁT.”

Míg az Otthon Centrumnál az alábbi szöveg taláható ugyanarról a lakásról: “ Tágas terek, hatalmas üvegfelületek, izgalmas belsőépítészet! Ezek a jellemzői annak a loft stílusú lakásnak, amely várja új tulajdonosát. A belsőépítész szakmai tudását és a jelenlegi tulajdonos remek ízlését dicséri ez a különleges, egyedi otthon. [...] A loft ma egyet jelent az exkluzivitással és az egyediséggel, ahol jól megfér egymás mellett a konzervatív és a minimál stílus is. Ez ebben az ingatlanban mind visszaköszön. Az izgalmas belsőépítészeti megoldásoknak csak a képzelet szab határt. Itt még annyi minden van ami különleges, egyedi és csakis ennek a lakásnak a része. Jöjjön, tekintsük meg együtt, engedje hogy elvarázsolja ez a gyönyörű otthon”

További képek és részletek az eladó, szombathelyi luxus lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán itt és itt érhető el!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában