a hét ingatlana

2021.05.30. 11:30

Milyen lehet az élet egy vasvári 360 négyzetméteres luxusházban? 160 millióért megtudhatja

Az ingatlanbazar.hu oldalán kiszúrt vasvári luxus családi házban vonakodás nélkül eltöltenénk, akár egy egész életet is. Lássuk, mit kínálnak a jelenlegi tulajdonosok a vételárért.

vaol.hu

Fotó: ingatlanbazar.hu

“2005-ben épült luxus minőségű családi ház, teljes berendezéssel, páratlan kilátással eladó Vasvár legszebb részén. A 2531 m2 telken elhelyezkedő 360 m2 lakóterű (bruttó 556 m2) családi ház a felső kategóriás ingatlanok közé tartozik. A tulajdonosok a ház megtervezését és berendezését is egyaránt a legjobb szakemberekre bízták. Az eredmény önmagáért beszél. Sokszor mondjuk, hogy a képek nem adják vissza a valóságot, ez itt hatványozottan igaz, ezt tényleg látni kell. Az ingatlan gépkocsival több irányból is megközelíthető. Parkolási lehetőség az elektromos kapuval ellátott dupla garázsban könnyedén megoldható.

A lakóház három szintből áll. A földszint a lakó és közösségi funkciók színtere (tágas előtér, nappali, könyvtár-olvasó, konyha-étkező), míg a tetőtérben vendégszobák kaptak helyet, ahol igény esetén kialakítható egy külön lakrész, ezért a ház alkalmas lehet akár több generáció összeköltözésére is, a legalsó szint is teljes értékű lakófunkciót lát el, az itt kialakított fitneszterem, szauna, tágas fürdő és szobák mellett kazánház és tároló helyiségek is helyet kaptak, amit az új tulajdonos szintén egy különálló lakrésszé alakíthat ki. [...]”

További képek és részletek ITT találhatóak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában