Frissen Vasból

2021.05.21. 15:00

Mutatjuk, milyen építkezési munkálatokra kell számítaniuk Burgenlandban a magyar ingázóknak

Az Unterwartot megkerülő útvonalon, Burgenland déli részén például építkezési munkák miatt útlezárás nehezíti a közlekedést. Várhatóan minden nap forgalmi dugóra lehet számítani.

vaol.hu

Illusztráció - Pixabay

További építkezések is fokozzák a fennakadást a terelőút szakaszon: aki Oberwartból Großpetersdorfba, Magyarországra, vagy Pinkatalba szeretne utazni, válassza a B63a jelű utat, illetve azt az utcát, amely megkerüli az unterwarti ipari területet. Naponta átlagosan 8500 jármű halad át ezen az úton, közülük sokan szinte minden nap dugóba kerülnek. Lezárásra kell számítani az árvízvédelmi építési munkálatok miatt is – olvasható a burgenland.orf.at oldalán.

Sok autós Unterwart belterületén szeretné kikerülni a lezárást, de ott is építkezés zajlik. Az Energie Burgenland földgázvezeték karbantartását végzi, ezzel egyidejűleg korszerűsítik az áramvezetéket is. A munkálatok szükségszerűvé váltak.

Jó hír viszont, hogy a nagyobb építkezés – Unterwart megkerülése -, várhatóan július közepe előtt, a vártnál hamarabb befejeződik, amennyiben az időjárás sem akadályozza a munkálatokat. Addig is az autósoknak türelmesnek kell lenniük, és csúcsforgalmi időben, ha lehet Unterwart ipari területét kerüljék el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában