Frissen Vasból

2021.05.10. 12:30

Ráhúzta a kormányt, össze is ért a két jármű az M1-esen

Néhány napja mutattunk egy felvételt két kamionosról, amiről akkor azt gondoltuk, hogy hajmeresztő.

vaol.hu

Most viszont, hogy ezt a felvételt nézzük, rájöttünk, hogy a múltkori ehhez képest semmi nem volt – írta a Bp-i Autósok Közössége.

Itt konkrétan össze is ér a két jármű.

A Bp-i Autósok olvasója, aki szintén kamionból rögzítette az esetet a következőképpen látta és élte meg a helyzetet:

Az M1-es autópályán történt az eset, Budapest felől, Gyõr irányába haladva, a 43-as kilométernél, az Óbarok pihenőhelynél.

Az történt – meglátásom szerint – , hogy a külső sávban haladó rágyorsított, miközben a teherautó előzte őt hogy ne tudjon visszasorolni a jobb sávba és ragadjon bent az előzni tilos szakaszon. Egyszerű szemétség amit a külső sávban haladó sofőr csinált. A másik pedig bosszúból letolta a leállósávba.

– fűzte hozzá az olvasó, akinek fedélzeti kamerája rögzítette az esetet.

Itt is azt gondoljuk, hogy kettőn áll a vásár. Egyik sofőr sem engedhette volna meg magának azt, hogy egy ilyen “játékba” belemenjen, ugyanis nem csak magukat, hanem az autópálya teljes forgalmát veszélyeztették véleményünk szerint azzal, hogy civakodásba kezdtek. Egy előzés nem ér ennyit.

Korábban írtuk:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/amikor-ket-kamionos-nem-bir-egymassal-hajmereszto-esetet-rogzitettek-az-m7-esen-video-4906057/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában