megnyugtató döntés

2021.05.14. 16:09

Újabb fejlemény született a sárvári Ungvár utcai telek ügyében

A sokakat foglalkoztató – a gazdasági övezet és a lakóövezet között elhelyezkedő – Ungvár utcai terület helyzetéről egyeztetett Kondora István, Sárvár polgármestere a sárvári képviselő-testület tagjaival.

vaol.hu

Arról már korábban informálták a sárváriakat, hogy az Ungvár utcában, a kenyérgyár melletti magántulajdonban lévő üres területre egy társasházat szeretett volna építeni a tulajdonos. A tervezett beruházással kapcsolatban az itt élők nem tetszésüket fejezték ki.

Ezek a lakossági jelzések a sárvári önkormányzathoz is eljutottak. Hosszas tárgyalások után Kondora István polgármester és Szabó Zoltán alpolgármester arról tájékoztatta a lakosságot, hogy ezen a területen nem épül meg a vitatott társasház.

Tekintettel arra, hogy az Ungvár utcai ingatlan tulajdonosa indítványozta a telek adásvételét, az adásvételi szerződéssel kapcsolatban kérte ki a képviselői véleményeket Kondora István polgármester.

Ezzel a döntéssel nyugvópontra jut az Ungvár utcai telek sorsa. A jövőben az önkormányzat határozhatja meg az ingatlannal kapcsolatos fejlődési irányt, az itt élők igényeit és véleményét figyelembe véve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában