Kitüntetés

2021.05.28. 07:00

Vas Megye Rendőrségéért címet adományozott a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője

Először 2013-ban adta át a kitüntető címet a főkapitány.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Dr. Tiborcz János r. dandártábornok, Vas megye rendőrfőkapitánya 2012-ben alapította a „Vas Megye Rendőrségéért” kitüntető címet, a Főkapitányság és az illetékességi területén működő rendőrkapitányságok társadalmi kapcsolatainak építésében, a korszerű Rendőrség-kép terjesztésében és a Rendőrség népszerűsítése, támogatása érdekében kifejtett kiemelkedő tevékenység, illetve teljesítmény elismerésére.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2021. május 27-én, ünnepélyes keretek között adta át a „Vas Megye Rendőrségéért” kitüntető címet

- Ágh Ernőné asszonynak, a Vas Megyei Kormányhivatal főigazgatójának;

- Joó Edina asszonynak, a szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórház diplomás osztályvezető ápolójának;

- a Markusovszky Egyetemi Oktatókórháznak. Az elismerést prof. dr. Nagy Lajos főigazgató úr vette át.

Meghívott vendégként tisztelte meg jelenlétével az átadási ünnepséget a Vas Megyei Kormányhivatal részéről Harangozó Bertalan kormánymegbízott úr és Popovicsné dr. Tisza Edit igazgató asszony. A Markusovszky Egyetemi Oktatókórház részéről dr. Stánitz Éva orvosigazgató asszony, dr. Káldy Zoltán orvosigazgató-helyettes úr, Altmajer Beáta ápolási igazgató asszony és Stubán Tamás r. ezredes, kórházparancsnok úr.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában