gyermeki ábrázolás

2021.05.06. 07:00

Vépi siker az egyik országos rajzpályázaton

Egy magyar vegyipari nyersanyaggyártó cég által hirdetett országos rajzpályázaton második helyezést ért el Süle Emma, a Hatos-iskola második osztályos tanulója.

Tóth Kata

rbt

Fotó: VN/Süle Viktória

Óvodás, valamint 1–8. osztályos általános iskolás gyerekek körében hirdette meg idei rajzpályázatát a vállalat. A gyerekektől azt kérték, ábrázoljanak egy jelenetet az egészségvédelem, a biztonságtechnika és a környezetvédelem témákhoz kapcsolódóan, vagy készítsenek kabalafigurát. Több mint 700 rajz érkezett.

Süle Emma az 1–2. osztályosok Kabala kategóriájában második lett.

Az iskolában Saly Rita tanárnő – a kézműves kultúra tanszak vezetője – hívta fel a figyelmét a pályázati lehetőségre. Emma alkotásán egy földgömböt fog közre a két zöld kabalafigura, de szelektív kukák, virágos ágat tartó madarak és a csillagos ég is szerepelnek rajta.

A legjobb pályaművek alkotóit nyeremények várták. A kimagasló díjért igazgatói dicséret és jutalomkönyv is járt Emmának Molnár Krisztina intézményvezetőtől.

Kiemelt képünkön: Süle Emma az oklevéllel és az ajándékokkal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában