Mikikéért énekelnek

2021.06.22. 07:00

A püspökmolnári kisfiúért énekelnek a Bartók Teremben

Horváth Mikike püspökmolnári kisfiú robotterápiás kezelésének megkönnyítésére szervez jótékonysági koncertet holnap, szerdán 18 órától a Bartók Teremben a Vas Megyei Nyugdíjas Szövetség.

VN

Fotó: Szendi Péter

Lapunkban is írtuk, hogy egy Püspökmolnáriban élő kisfiú, aki idegrendszeri sérülést követő agyi bénulás miatt mozgásproblémákkal küzd, robotterápiás kezelésekre kap lehetőséget. A budapesti tartózkodás azonban sok költséggel jár. A nyugdíjasokban megfogalmazódott, hogy segíteni szeretnék a gyűjtést.

Jótékonysági koncertet szerveztek, amelyhez Kiss Barna, a szimfonikusok igazgatója térítésmentesen átadta a Bartók Termet. A holnap 18 órakor kezdődő koncerten a Dalkommandó, valamint a nyugdíjas tehetségkutatók legjobb szólistái nótákkal, népdalokkal, nosztalgiaslágerekkel szórakoztatják a közönséget. A sztárfellépő Meggie lesz. Az ezer forintos támogatójegyek az MMIK-ban a nyugdíjasszövetség irodájában, illetve a helyszínen is megvásárolhatók.

Korábban írtuk:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/elindulhat-a-gyujtes-a-puspokmolnari-fiu-horvath-miki-gyogykezelesere-4824772/

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/egy-kor-luxusautoval-puspokmolnariban-horvath-miki-elol-es-hatul-is-kiprobalta-a-hofeher-boruleseket-4971712/

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/ujabb-eselyt-jelenthetne-a-kisfiu-szamara-a-robotterapia-4693438/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában