Frissen Vasból

2021.06.27. 07:07

Adria, Balaton, Eb – Így telik a nyár az ismert Vas megyei személyeknek – fotók

Kíváncsiak voltunk, ők hol és hogyan töltötték a nyár első hónapját, ezért körbenéztünk a közösségi oldalakon.

vaol.hu

Hőség, tófürdó, Jencibá versenyek, Kirchknopf Gergő,20210620, ut, Szombathely, Vas Népe / Unger Tamás

Fotó: Unger Tamás

Az időjárás az elmúlt időszakban egy új, érdekes arcát mutatja: ha ad, akkor nagyon ad, ha elvesz, akkor pedig tényleg elvesz. Elég csak a májusra gondolni, ahol jóformán nem sütött a nap, viszont hetekig esett az eső. Aztán elérkezett a június, és mintha szóltak volna, hogy ez már a nyár, beköszöntött a napsütés, és a heteken át tartó kánikula. Aki az elmúlt időszakra időzítette a nyaralását, nagyon jól járt, ugyanis ezt a forróságot kis túlzással csak vízpart mellett lehet elviselni.

Körbenéztünk az ismert Vas megyei személyek közösségi oldalain, kíváncsiak voltunk, ők hogyan töltötték a nyár első hónapját. A legkülönbfélébb időtöltéseket választották, élményeiket pedig szorgosan dokumentálták követőik legnagyobb örömére. Ezekből a bejegyzésekből szemezgettünk.

Focilázban ég az egész ország, ami nem is csoda, hiszen a magyar válogatott fantasztikus eredményeket ért el a torna előtt jóval magasabb polcra helyezett nemzeti csapatok ellen. Az már csak hab azon a bizonyos tortán, hogy két meccset Budapesten, a Puskás Ferenc Stadionban, hazai közönség előtt játszhattak. A 2016-os Európa-bajnokság egyik hőse, a 108-szoros válogatott kapus, Király Gábor sem szeretett volna kimaradni az idei csodából, ám ezúttal nem a pályán óvta a magyar kaput, hanem a lelátóról szorított Marco Rossi legénységének. Király mind a három csoportmeccsen ott volt, és a képekből kiderül, hogy családi program volt a szurkolás. Több bejegyzést is közzétett, legutóbbi posztjában ezeket összegezte. Természetesen ő is büszke a válogatott helytállására.

" data-instgrm-version="13">

 

View this post on Instagram

 

A népszerű szombathelyi műsorvezető, influenszer, vlogger, Aryee Claudia Dedei, vagy ahogyan sokan ismerik Tücsi az anyaság örömeit élvezi, de azt a kevés időt, amikor nem kislányával foglalkozik is igyekszik tartalmasan kihasználni. Válogatott jégkorongozó párjával, Sofron Istvánnal legutóbb a Balatonon vitorlásoztak. Tücsi az Európa-bajnokságot sem hagyta ki, ugyanis a Portugália elleni mérkőzésen a stadionban szurkolt a magyar csapatnak. A mögötte ülő szurkolók pedig asszisztáltak, hogy a lehető legjobban sikerüljön az a szelfi.

" data-instgrm-version="13">

 

View this post on Instagram

 

" data-instgrm-version="13">

 

View this post on Instagram

 

Kocsis Korinna a szomszédos Horvátországban, azon belül is Hvar szigetén tölti nyaralását. A Jákfáról indult modell, a Tündérszépek verseny háziasszonya rendszeresen posztolt nyaralásáról, hol biciklizni volt, hol vitárlozni, vagy éppen motorcsónakozni. Az biztos, hogy igyekszik tartalmasan kihasználni a nyaralás minden pillanatát. Az időjárásra mindenesetre nem lehetett panasza.

" data-instgrm-version="13">

 

View this post on Instagram

 

A Vas megyei zenekarok a koronavírus miatti kényszerpihenő után gőzerővel vetették bele magukat a munkába. Az Ocho Macho folyamatosan posztol a koncertjeiről, vagy ahogy ők hívják, az újrakezdésről. A körmendi kötődésű Soulwave is már túl van egy nagyszabású koncerten a Budapest Parkban, amiről töltöttek fel egy fotót a zenekar hivatalos oldalára. Úgy tűnik, hogy a hangulatra nem lehetett panasz.

" data-instgrm-version="13">

 

View this post on Instagram

 

" data-instgrm-version="13">

 

View this post on Instagram

 

Az Ocho Macho frontembere, Kirchknopf Gergő azért a pihenésre is megtalálja az időt, legutóbb a Tófürdőn kaptuk lencsevégre, ahol elrajtolt a strandsportszezon. Az énekes is részt vett a játékokon, nem is akármilyen eredménnyel, az első helyet szerezte meg.

Kirchknopf Gergő (jobbról) nem csak éneklésben jó, evezésben sem talált legyőzőre
Fotó: Unger Tamás

A szombathelyi kötődésű magyar válogatott röplabdázó, Bodovics Hanna Spanyolország déli részén található Malaga impozáns tengerpartján lazít. A képeket látva sokan cserélnének a csinos sportolóval.

" data-instgrm-version="13">

 

View this post on Instagram

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában