Frissen Vasból

2021.06.27. 12:02

Anyakoca a malacaival együtt jelent meg az egyik kőszegi benzinkúton – fotó, frissítve

A közelben lévő állatsimogatóból szöktek meg.

vaol.hu

Fotó: Facebook

Frissítve

Lapunk megkereste az állatsimogatót: kiderült, hogy valóban oda tartoznak a malacok. Az üzemeltető elmondta, hogy egy pillanatképről van szó, ugyanis rövid ideig voltak kint, és csak a benzinkútig jutottak, mostanra pedig már vissza is tértek a helyükre. Mint mondta, most éppen párzási időszak van, ilyenkor hajlamosabbak a szökésre, de mivel hasonló nem nagyon fordult elő, ezért azt sem zárja ki, hogy valaki kicsalta őket, de már biztonságban pihennek az állatsimogatóban.

Korábban írtuk:

A közösségi oldalakat böngészve bukkantunk " target="_blank" rel="noopener noreferrer">rá a bejegyzésre, amelyben azt írják, hogy malacok jártak az egyik kőszegi benzinkúton. Egy képet is mellékeltek a poszthoz. Ahogy a fotón is lehet látni, egy anyakoca hét malacával jelent meg, ami azért finoman szólva sem megszokott látvány. A bejegyzés alatt a hozzászólásokból az derül ki, hogy valószínűleg a közeli állatsimogatóból szökhettek meg. Mindenesetre nem lesz könnyű őket befogni, aki pedig arra jár, figyelmesen közlekedjen!

Fotó: Facebook

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában