Frissen Vasból

2021.06.29. 14:15

Bebes: Bana Tibor pénzt nem, hazudozást viszont hozott Körmendre

A tékozló fiú visszasunnyogott – ezzel a címmel tett közzé bejegyzést Bebes István. Körmend polgármestere szerint Bana Tibor pénz helyett eddig gyűlöleletet hozott. Lapunk is beszámolt arról, hogy Bana Tibor Szombathely helyett inkább a körmendi válaszókerületben indul ellenzéki képviselőjelöltként.

VN

Fotó: Facebook/Bebes István

„Már éppen kezdtünk volna belenyugodni, hogy örökre elvesztettük Bana Tibor képviselő urat – aki az elmúlt időszakban éppen szombathelyi képviselő szeretett volna lenni –, amikor a semmiből visszatért Körmendre” – írta hétfői posztjában Bebes István. Majd így folytatta: „Ha nincs ló, jó a szamár is, tartja a magyar közmondás. Valahogy így lehetett ezzel a képviselő is, amikor pusztán saját egzisztenciális érdekei miatt először Szombathelyre tette át a székhelyét, majd amikor rájött, hogy nem sok sót fog a megyeszékhelyen megenni, inkább visszasunnyogott...

Körmend polgármestere kitért arra is, hogy Bana Tibor már elkezdte támadni a kormány és a helyi városvezetés sikereit és eredményeit. „Mindezt úgy, hogy soha életében egyetlen fillért nem hozott Körmendnek és a körzetnek, egyetlen méter új aszfaltot nem tudott elintézni. Semmit. Hozott viszont gyűlöletet, hazudozást, most pedig legutóbb hűtlenséget” – fogalmazott a városvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában