Köszöntés

2021.06.08. 13:00

Csoda, hogy megérte! – Molnár Józsefet 90. születésnapja alkalmából köszöntötték Náraiban

Molnár Józsefet, a község tősgyökeres polgárát köszöntötték otthonában 90. születésnapja alkalmából vasárnap. Az Orbán Viktor miniszterelnök által aláírt oklevelet szerettei körében Németh Tamás polgármestertől vette át.

Gyöngyössy Péter

A 90 esztendős Molnár József feleségével; születésnapján Németh Tamás polgármester is felköszöntötte

Fotó: VN/NÖ

Kilencvenedik születésnapját ünnepelte Nárai egyik tősgyökeres polgára, Molnár József. Felesége, gyermekei, unokái, dédunokája és rokonai körében a település önkormányzata nevében Németh Tamás polgármester köszöntötte az ünnepeltet az otthonában, nagyon jó egészséget, hosszú, szeretetteljes életet kívánva neki. Nárai vezetője a jubileumi születésnap alkalmából adta át Orbán Viktor miniszterelnök oklevelét és az önkormányzat által egészséges ételekből összeállított ajándékcsomagot.

A 90 esztendős Molnár József feleségével; születésnapján Németh Tamás polgármester is felköszöntötte
Fotó: VN/NÖ

Az idős házaspárnak két gyermeke, öt unokája és egy dédunokája van – tudtuk meg. Józsi bácsi rendszeresen olvas újságot, érdekli a politika. Máig művelik a kis konyhakertet, idén is ültettek krumplit, és tyúkokat is tartanak.

Józsi bácsi kérdésünkre elmesélte, hogy nyolc súlyos baleset érte életében, kész csoda, hogy megérte ezt a kort. Utoljára 88 évesen fogyasztott alkoholt, megfogadta, hogy ha megéri a 90-et, akkor újra megkóstolja. Betartotta a fogadalmat, ivott az ünnepi pezsgőből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában