Csökkent a fertőzöttek száma Vas megyében

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 269 az új fertőzöttek száma, ezzel a járvány kezdete óta összesen 805 571 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma Magyarországon.

vaol.hu

Bakonyszombathely, 2021. április 29. Buják Szilvia háziorvos beolt egy pácienst a kínai Sinopharm koronavírus elleni vakcina elsõ adagjával Bakonyszombathelyen 2021. április 29-én. MTI/Szigetváry Zsolt

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

Elhunyt 26 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 29 818 főre emelkedett. A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 711 105 fő, az aktív fertőzöttek száma pedig 64 648 főre csökkent. 702 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 78-an vannak lélegeztetőgépen.

Fotó: koronavirus.gov.hu

Vas megyében a tegnapi adatokhoz képest csökkent az újonnan regisztrált koronavírussal fertőzöttek száma. Csütörtökről péntekre újabb 7 embernél mutatták ki a vírus jelenlétét, így a járvány kezdete óta 23502 fertőzött személyt tartanak nyilván megyénkben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában