Eggyel nőtt a vasi fertőzöttek száma

A járvány kezdete óta már 23560 koronavírussal fertőzött embert tartanak nyilván Vas megyében.

vaol.hu

Zékányné Juhász Tímea ápolónő beolt egy fiatalt a német-amerikai fejlesztésű Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag, a Comirnaty-vakcina első adagjával a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházban kialakított oltóponton 2021. május 16-án.

Forrás: MTI

Fotó: Vajda János

Ahogyan arról korábban beszámoltunk beoltottak száma 5 363 124 fő, közülük 4 271 990 fő már a második oltását is megkapta. 107 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 807 209 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 9 többségében idős, krónikus beteg.

Már több mint 32 ezer gyermeket regisztráltak oltásra a 12-15 éves korosztályból és több mint kétszázan már fel is vették az oltást.

Fotó: koronavirus.gov.hu

Az elmúlt 24 óra leforgása alatt egyetlen egy új koronavírus-fertőzött esetet regisztráltak megyénkben, így a járvány kezdete óta 23560 koronavírussal fertőzött embert vettek nyilvántartásba Vas megyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában