Frissen Vasból

2021.06.12. 19:00

Egy kisebb dilemma után egyöntetű tipp a Belgium-Oroszország győztesére a cicáktól – videó

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) évekkel ezelőtt egy különleges, egész Európán átívelő tornát álmodott meg fennállásának 60. évfordulójára. Hazánk az idén nem csak házigazdaként, résztvevőként is ott lesz a bajnokságon. A különleges évforduló kapcsán lapunk nem mindennapi módon szeretné segíteni a futballrajongókat a mérkőzések eredményeinek megtippelésében. Az Állatvédők Vasi Egyesületének védenceit kértük fel, hogy napról napra, játékos módon jósolják meg a torna mérkőzéseinek eredményeit.

Polgár Patrícia

Fotó: Horváth Balázs

A belga–orosz rangadó jövőjének megjóslását szintén macskákra bíztuk, ám kisebb vita alakult ki a közöttük. Míg Dörzsi és Szofie, a két szürke inkább az oroszoknak adta szavazatát, a trikolor Rosemary Belgiumra voksolt. Végül egy jól irányzott legyintésnek köszönhetően ő is átállt társai pártjára, így a mérkőzés győztesének egyöntetűen Oroszországot szavazták meg. Dörzsi egyéves kandúr, Szombathelyen találták. A másik két macska is a megyeszékhelyről származik: Szofie, az alig több mint féléves nőstény szaporítóktól, míg Rosemary az utcáról került az egyesülethez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában