Így emlékeznek

2021.06.10. 17:26

Emlékhelyet állítottak az emberi gyarlóság miatt elpusztult kacsának a Csónakázótónál – fotók

Gyertyák, szobor, és egy hatalmas plüsskacsa emlékeztet a szomorú esetre.

vaol.hu

Fotó: Olvasó

Ahogy arról lapunk beszámolt, nagy közfelháborodást váltott ki – jogosan – az eset, amikor május közepén a szombathelyi Csónakázótónál 20-25 év körüli fiatalok, szándékosan kínoztak egy kicsinyeit nevelő kacsát. Kővel dobálták, és sajnos egyikük pontosan célzott. Az anya kacsa elpusztult, őt már sajnos semmilyen igazságszolgáltatás nem hozza vissza, bár sokan szeretnék tudni, hogy kik voltak azok a fiatalok, akiknek nem volt ennél jobb szórakozásuk. Az állatvédők sem hagyták szó nélkül az esetet.

Fotók: Olvasó

Olvasónk a Csónakázótónál sétált, és küldte a fotókat, hogy egy emlékhelyet alakítottak ki az emberi gyarlóság miatt elpusztult kacsának, közvetlenül a csobogó tövében. Több mécses, egy szobor, valamint egy hatalmas sárga plüsskacsa állít emléket a szomorú történetnek. Nagyon szép gesztus, és úgy tűnik valaki, vagy valakik rendben tartják a helyet, hiszen minden bizonnyal nem most tették ki, ám mégis rendezett. Reméljük többet nem lesz ilyenre szükség.

Önnek is vannak hasonló fotói? Küldje el nekünk a [email protected] e-mail címre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában