befejeződött, mielőtt elkezdődött

2021.06.29. 11:56

Érdeklődés hiányában elmarad a Tátrai Band és a P. Mobil körmendi koncertje

A szervezők már keresik a lehetséges új időpontot mindkét zenekar számára.

vaol.hu

Fotó: VN-archív/Unger Tamás

A szervezők közleménye szerint a július 8-ra tervezett Tátrai Band nagykoncertet a jelen helyzetben nem tudják megtartani. Vélhetően a pandémiás helyzet okozta védett / nem védett beléptetés kapcsán, az érdeklődés a költségvetés 10%-át sem éri el, így a menedzsmenttel egyetértésben új, későbbi időpontot keresnek.

Egy ilyen színvonalas előadásnak nem kívánunk méltatlan körülményeket nyújtani. Úgy fogalmaznak: erről sem a szervezők, sem a zenekar nem tehet, sajnos a törvényes megkötések miatt alakulhatott így, főleg a tavalyi teltházas nagysikerű szombathelyi koncertünk után fájó a döntés.

A szervezők türelmet kérnek azoktól, akik már megvásárolták jegyüket, mert keresik már az új időpontot. Egyúttal köszönetüket fejezik ki a zenekar részére, a korrekt és általuk is elfogadott helyzetfelismerésért, rugalmasságért.

Azoknak, akik nem tudnak eljönni a következő eseményre, a megvásárolt jegyüket természetesen visszaváltják, erről mindenki értesítést kap a tixa.hu oldalán. Amennyiben a szervezők nem találnak megfelelő új időpontot, úgy automatikusan visszatérítik mindenkinek a megvásárolt jegyek árát.

A közleményben tájékoztatnak arról is, hogy ajúlius 9-re beharangozott P. Mobil koncert is ugyanezen okok miatt marad el, a jegyeket automatikusan visszatéríti a tixa.hu. A print jegyeket a vásárlás helyén lehet visszaváltani mindkét rendezvényre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában