Önkénteseket várnak

2021.06.11. 18:33

FELHÍVÁS! – Fess a gyerekekért! – Önkéntesek segítségét várja a nardai napközis tábor

Ha szeretsz festeni és fontos, hogy jó ügyre áldozz időt, akkor most a nardai napközis tábor lakóinak biztosan mosolyra görbíted a száját! Hétfőn és kedden 07-20 óra között a nardai napközis tábor fedett foglalkoztatójának faszerkezete várja, hogy ügyes kezek és nemes lelkek időtálló, teljesen bőrbarát, vízbázisú festékkel vonják be! Ha csak egy szabad órád van, akkor is itt hagyod a nyomod!

Fotó: vaskarika.hu

Hamarosan gyermekzsivaj tölti meg a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász népszerű nyári napközis táborát Nardán. A szervezők és a nardai lakosok emberfeletti munkájának eredménye minden évben a tábor sikere. Idén egy beígért, ám végül nem teljesült karbantartási munka azonban kényszerhelyzetbe hozta a tábornyitás előtt a gyermekek minőségi környezetben történő foglalkoztatását szem előtt tartó szervezőket.

Szükségessé vált, hogy tábor fedett foglalkoztatójának faszerkezete új védőréteget kapjon, aminek lekezeléséhez önkéntesek segítségét kéri a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász! A festési munkához egy teljesen bőrbarát, vízbázisú festéket vásárolt a segélyszervezet, azaz minden adott ahhoz, hogy értő kezek és karitatív lelkek újjávarázsolják a 16-án már átmenetileg megnyíló tábort. Ha csak egy szabad órád van, akkor is itt hagyod a nyomod!

A festési önkéntes munkára jelentkezőket június 14-15-én, 7-20 óra között várja a jószolgálati szervezet Nardán, a Kossuth Lajos u. 3. szám alatt. Semmit sem kell hoznod, csak a jó szándékod!

Narda az óriási kertjével igazi gyermekparadicsom, ahol 8 héten keresztül, hetente több mint 100 gyerek élvezheti a vakáció felhőtlen, ám kreatív foglalkozásokban gazdag örömét – napközis rendszerben. Az idei tábor június 16-tól augusztus 18-ig várja a kis táborlakókat heti turnusokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában