Frissen Vasból

2021.06.02. 12:10

Gyalogátkelőhelyen ütöttek el egy idős nőt Celldömölkön

Szerdán délelőtt egy holland férfi által vezetett Mercedes személyautó haladt celldömölkön a Sági úton a belváros irányába, amikor a nagyon lassan haladó autó vezetője egy gyalogátkelőhelyen nem vette észre az éppen átkelő idős asszonyt, akit elgázolt.

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

A sofőr kérdésünkre elmondta, hogy egy közelben lévő üzletet keresett, és mindössze körülbelül 50 méterre volt a céljától, ezért nagyon lassan haladt, de sajnos csak az utolsó pillanatban vette észre a gyalogost, ekkor azonban már nem lehetett elkerülni az ütközést. A sofőr többször is sajnálatát fejezte ki a baleset okozása miatt. Egy szemtanú is megerősítette az általa elmondottakat, az autó az ütközés után körülbelül másfél-két méterre meg is állt. Úgy értesültünk, hogy az elütött idős nő fejsérülést szenvedett amikor az aszfaltra esett, ezért a mentők a szombathelyi kórházba szállították. A helyszínelés és a mentés ideje alatt előbb teljes útlezárás volt érvényben, később félpályán megindult a forgalom.

Fotók: Horváth Balázs

A helyszínt térfigyelő kamera is figyeli, információink szerint a rendőrség ezeket a felvételeket is megvizsgálja a körülmények pontos tisztázása érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában