Bemutatkozó tárlat

2021.06.14. 07:00

Körmendi kiállításon mutatták meg tehetségüket

Zágon Noémi, Köbli Csaba és Németh Attila, a helyi kulturális élet munkatársai, amatőr festők, különleges kiállítással készültek, bemutatkozó tárlatuk szombaton nyílt meg.

Markó Petra

20210612 kiállításmegnyitó, Köbli Csaba, Laki Zágon, Torjay Walter,Noémi, Körmend, Szendi Péter, Vas Népe

Fotó: Szendi Péter

Nívósabbnál nívósabb, jó nevű művészeknek és helyi egyesületek szereplőinek egyaránt rendszeresen helyet ad a Városi Kiállítóterem. – Mi is egy helyi közösség vagyunk, bár többnyire kiszolgáljuk az ittenieket, ugyanakkor ennek a közösségnek mindegyik tagjában ott szunnyad valami – méltatta kollégáit H. Vörös Márta, a kulturális központ vezetője.

Mindhárman nemcsak festegetnek, hanem zenei múltjuk is van, éppen ezért a tárlaton egy helyi növendék, Major Szabolcs hangolta gitárjátékával a művészetre a közönséget, majd Torjay Valter festőművész, művészettörténész szakmai szemmel világított rá a művészek munkásságára. A tárlat egy hónapig, keddtől vasárnapig 10–18 óra között látogatható.

Kiemelt képünkön: Köbli Csaba, Németh Attila és Zágon Noémi a megnyitón

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában