Bűnügy

2021.06.03. 10:17

Letartóztatásban marad a csalással gyanúsított győri Megasztáros énekes

A gyanú szerint közel százmillió forint összegű kárt okozott.

kisalfold.hu/vaol.hu

20210506 Győr Letartóztatták a csalással gyanúsított győri megasztáros énekest, Fotó: Csapó Balázs CSB Kisalföld

Forrás: Kisalföld

Fotó: Csapó Balázs

A Győri Járásbíróság nyomozási bírája az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb 2021. szeptember 6. napjáig meghosszabbította annak az ismert győri énekesnek a letartóztatását, aki a gyanú szerint több, mint szármillió forint összegű kárt okozó csalást és sikkasztást követett el – írja a kisalfold.hu.

A bíróság a megalapozott gyanú fennállását a terhére rótt bűncselekmények tekintetében továbbra is megállapította és a legsúlyosabb, személyi szabadság elvonásával járó bírói engedélyes kényszerintézkedés meghosszabbítását indokoltnak látta.

A gyanúsított a korábbi, gyanúsítottkénti kihallgatása után, a büntetőeljárás hatálya alatt további bűncselekményeket követett el. A bíróság határozatának indoklása szerint ez, valamint a rossz megélhetési körülmények és a tartozás mértéke miatt reális a veszélye, hogy szabadlábon hagyása esetén vagy enyhébb kényszerintézkedés hatálya alatt ismét vagyon elleni bűncselekményt követne el.

A bíróság a letartóztatás meghosszabbításáról az iratok alapján döntött, a határozat nem jogerős.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában