át kell építeni

2021.06.11. 13:00

Lezárják a hidat a forgalom elől Csepregen, csak a helyiek hajthatnak be

Műszaki állaga miatt át kell építeni, ezért teljesen le fogják zárni a Rákóczi utcai Répce-hidat június 21-től a személy- és tehergépjármű-, illetve a kerékpárforgalom elől, és szét is szedik.

Merklin Tímea

Fotó: Unger Tamás

Az átépítést a Magyar Közút Nonprofit Zrt. végzi, június végére, július elejére tervezik a híd szétroppantását és elbontását. Előreláthatólag az év végére készül el az új híd. A gyalogosforgalom a híd mentén kialakított gyalogos provizóriumon biztosított. A beruházás időtartama alatt elterelik a forgalmat a településen Bük és Acsád irányába.

– Az önkormányzat behajtási engedélyt ad a tehergépjárművek részére maximum 40 tonnáig a Bercsényi és Bognár Ignác utcákon keresztül – tudtuk meg Horváth Zoltán polgármestertől, de kikötés, hogy csak a csepregi székhellyel és/vagy telephellyel rendelkező gazdasági szereplők kaphatnak ilyet a zavartalan működésükre tekintettel. Kérelmet a [email protected] címre kell írni, június 21-től már csak az engedéllyel rendelkező nagy gépek haladhatnak át a nevezett utcákon.

Kiemelt képünkön: Horváth Zoltán polgármester a lezárandó hídnál a gyalogos átkelési lehetőséget mutatja

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában