Frissen Vasból

2021.06.18. 10:39

Megvadult nő rendezett óriási ámokfutást egy vasi településen, miután felmondták az albérletét

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Kőszegi Járásbíróság fog dönteni.

vaol.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A Vas Megyei Főügyészség közleményben arról tájékoztatta lapunkat, hogy a Kőszegi Járási Ügyészség más bűncselekmények mellett lopás bűntett kísérlete és rongálás vétsége miatt emelt vádat azzal a nővel szemben, aki azért tért vissza a bérelt házhoz a kiköltözést követően, hogy onnan elvigye a berendezés egy részét 2020 márciusában egy Kőszeg közeli településen.

A vádirat szerint az ingatlan tulajdonosa felmondta a bérleti szerződést, majd azonnal zárat cserélt a házon, miután a vádlott és családja kiköltözött.

Még a költözés délutánján a vádlott visszament az ingatlanhoz, betörte vascsővel a bejárati ajtót, majd elkezdte kihordani a 725.000 forint értékű konyhabútor elemeit az udvarra. A vádlott kitörte a helyéről a belső lépcső 105.000 forint értékű kovácsoltvas korlátját és azt is kivitte a házból, hogy a konyhabútorral együtt elvigye.

A vádlott továbbá meg is rongálta az ingatlant: összefújta festékkel a falat több helyiségben, összetörte a WC csészét és kitörte a kültéri fedett medence tetőszerkezetének két tartó oszlopát. A rongálással 151.900 forint kárt okozott a sértettnek.

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Kőszegi Járásbíróság fog dönteni.

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában