programajánló

2021.06.04. 07:00

Mindenki a Nádasdy-várba!

A városban idén megrendezendő nyári fesztiválokat és rendezvényeket a Nádasdy-várban tartják meg. A szezon szombaton 15 órakor a Sárvári Országos Mazsorett Fesztivállal kezdődik.

PÁS

Fotó: PÁS

– Fontos, hogy a résztvevők ne csak jól, hanem biztonságban is érezzék magukat. A jogszabály alapján azonban nyilvánvaló, hogy idén minden rendezvényre a kormány határozatának megfelelően védettségi igazolvánnyal lehet belépni. Ennek alapja pedig a járvány elleni védőoltás felvétele – emelte ki Takács Zoltán Bálint, a Nádasdy Kulturális Központ igazgatója.

Június első vasárnapján já­tékokkal, kézműves-foglalkozásokkal, színházi előadással, interaktív zenei bemutatóval gyerekjuniálisra várják a legkisebbeket és szüleiket a vár­udvaron. Megnyílnak a művészeti kiállítások is a sárvári várban. Június 6-án, vasárnap 11 órakor Székács Zoltán festőművész tárlata nyílik a Galeria Arcisban. Június 9-étől pedig a Folyosó Galériában a művészeti iskola tanévzáró kiállítása látható.

Kiemelt képen: Takács Zoltán Bálint múzeumigazgató tárlatvezetést tart

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában