Foci eb

2021.06.15. 18:48

Szurkolás szombathelyi sörözőkben – fotók, videók

A Magyarország – Portugália meccset körülbelül 60-70 ember nézi kivetítőn az egyik szombathelyi sörözőben

Horváth Balázs, Budai Dávid

Fotó: Horváth Balázs

Újabb szombathelyi helyszínen néztük meg a szurkolókat

Egy másik söröző-pizzéria teraszára is kilátogattunk Szombathelyen, ahol több tv-n és kivetítőn néztek a meccset. A második félidő végén a 0-3-as eredményt csalódottan vették tudomásul a szurkolók.

Fotók: Horváth Balázs

19:55

A három-nullás végeredményre nehéz mit mondani, egy visszafogott taps azért kijár a fiúknak, de most, hogy vége a meccsnek, szokatlanul nagy a csend a sátorban. És ahogyan egy szurkoló találóan megjegyezte, ez a végeredmény nem tükrözte a játék színvonalát.

19:48

Amióta a Portugálok gólt szereztek, nyomott a hangulat, mióta pedig megvan a második, még nyomottabb.

19:45

Ahogyan az első, úgy most a második félidőben is élénken reagál a közönség minden helyzetre, indításra, cserére, miközben némi feszültség is jól érzékelhető a sátorban, már nagyon szeretné mindenki, hogy történjen valami, bár sokan kiegyeznének a mostani eredménnyel is. Akárhogyan is van, minden akcióért jár a taps. Amikor a magyarok pár perce hálóba találtak, azonnal kitört az ováció, sokan felpattantak a helyükről, majd mikor kiderült, hogy les volt, a csalódottság szinte tapintható volt. A sörözőben a közös meccsnézésnek van hagyománya, hiszen 2016-ban is hasonló körülmények között izgultak a magyarokért.

18:50

Az első félidő után 0-0 az eredmény.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában