Tíz alatt továbbra is a vasi esetszám

A tegnapi kedvező adatot csak úgy lehetett volna túlszárnyalni, ha ma nulla esetszámról adunk hírt. Sajnos nem így van, de így sem kell megijednünk.

vaol.hu

Nagykálló, 2021. május 29. Erdélyi Ágnes pszichiáter fõorvos beolt egy nõt a kínai Sinopharm koronavírus elleni vakcina második adagjával Nagykállóban, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház Sántha Kálmán Szakkórházában kialakított oltóponton 2021. május 29-én. MTI/Balázs Attila

Forrás: MTI

Fotó: Balázs Attila

Ahogyan arról korábban beszámoltunk a beoltottak száma lassan eléri az 5,3 milliót, több mint 4 millióan már a második oltásukat is megkapták. 117 az új fertőzöttek száma, ezzel a járvány kezdete óta összesen 806 206 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 17 idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 29 883 főre emelkedett. A gyógyultak száma folyamatosan nő.

Az elmúlt 24 óra leforgása alatt sem lépte túl a vasi esetszám a tizet, hétfőről keddre 7 embert regisztráltak koronavírus-fertőzéssel. Így a járvány kezdete óta a Vas megyei fertőzöttek száma 23533.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában