Állati Eb tipp

2021.07.02. 18:00

Cuki szerint nem is kérdés, hogy ki nyeri Belgium Olaszország elleni találkozóját – videó

Végéhez közeledik a labdarúgóEurópa-bajnokság. A hétvégén rendezik meg a negyeddöntőket, jövő hét közepén az elődöntőket, majd vasárnap a döntőt. Az még talány, hogy a végső győzelem melyik ország válogatottjáé lesz, azonban a negyeddöntő első napjának mérkőzéseire kis jósaink már megtették tippjeiket.

Polgár Patrícia

Fotó: Horváth Balázs

Ismét az Állatvédők Vasi Egyesületének védenceit hívtuk segítségül abban, hogy jósolják meg a negyeddöntő első két meccsének eredményeit. Ma este elsőként Svájc és Spanyolország, majd Belgium és Olaszország válogatottja mérkőzik meg egymással.

Második jósunkat már ismerhetik olvasóink. Az ötéves Cuki csemetéivel már több meccs eredményét is megjósolta. Örömteli, hogy azóta a kölykök már mind gazdára találtak, már csak az anyuka a menhely lakója – gazdijelöltes, így remélhetőleg heteken belül Cuki is az új otthonába kerülhet.

A 21 órakor kezdődő belga–olasz rangadó eredményét egyértelműen jósolta meg: igaz, belekóstolt a belga zászlónál lévő ételbe, egyértelműen az olasz tálka mellett tette le voksát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában