Frissen Vasból

2021.07.09. 07:00

Eltűntek a hidat őrző fekvőrendőrök Szombathelyen

Bizonyára sokan nem kedvelték a Liget utcai fahídnál a „kizökkentő” fekvőrendőröket. Már nincsenek ott. Vajon mi történt?

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

Az autósok örülhetnek, amikor Szombathelyen a Liget utcában lévő fahíd felé járnak mostanában, mivel nem olyan régen eltűntek az útról a sokak által utált, nagyon magas fekvőrendőrök a híd előtt és után. A szombathelyi városházáról dr. Károlyi Ákos jegyző azt válaszolta kérdésünkre, hogy a fekvőrendőröket a hamarosan tartandó Vasi Vasember miatt szedték fel a szervezők kérésére: a híd a kerékpáros versenyzők útvonalán fekszik, és a bukkanók balesetveszélyt jelentenek a verseny során.

Fotó: Horváth Balázs

Azt is megtudtuk, hogy a verseny után nem is fognak ezek a fekvőrendőrök azonnal visszakerülni, a nyári időszak tapasztalatai alapján döntenek a további sorsukról.

Kiemelt képünkön: Hűlt helyük: a Vasi Vasember versenyzőit zavarták volna

Kapcsolódó cikk:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/tobbfele-is-forgalomkorlatozasokra-kell-szamitani-szombathelyen-es-kornyeken-terkepekkel-5093753/

https://www.vaol.hu/sport/helyi-sport/ujra-vasember-kozel-felezren-allnak-rajthoz-a-triatlonversenyen-5100047/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában