Válasz

2021.07.22. 17:46

Fidesz: Czeglédy és Ungár egy párhuzamos valóságban él

Közös sajtónyilatkozatot adott ki ma Czeglédy Csaba és Ungár Péter. Ebben a napokban hozzájuk eljutott információk alapján azt állították, hogy „Hende Csaba a Demokratikus Koalíció nevének hamis módon való feltüntetésével gyártat le egy Ungár Pétert lejáratni kívánó szórólapot.”

VN

A Fidesz szombathelyi szervezete nem késlekedett a válasszal, azt írták: „Czeglédy Csaba és Ungár Péter egy párhuzamos valóságban él, és már rémeket látnak. Visszautasítunk minden vádaskodást, és felszólítjuk őket arra, hogy kérjenek bocsánatot!”

Maga az érintett, Hende Csaba is reagált a két ellenzéki politikus közleményére. Egyrészt leszögezte: „semmilyen hamis tartalmú szórólap elkészítésére, terjesztésére sem adtam megbízást senkinek.”

Majd hozzátette: „Ezennel felszólítom a fent nevezett két urat, hogy haladéktalanul tegyenek ellenem feljelentést, és vállalják ezzel a hamis vád jogkövetkezményeit. Ungár Péter országgyűlési képviselő, ezért feljelentési kötelezettség terheli a tudomására jutott bűncselekmény (magánokirat hamisítás, stb) kísérlete vonatkozásában. Rajta, urak! Csak bátran! Aki Á-t mond, mondjon B-t is!”

Kiemelt képünk illusztráció!

Kapcsolódó cikk:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/hende-csaba-uzent-ungarnak-nem-zorog-a-haraszt-ha-nem-fujja-a-szel-5137334/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában