Programsorozat

2021.07.26. 07:00

Forró nyári esték Lendván

Nyáron Lendvára címmel kulturális programsorozatot indított útjára a Lendvai Színház és Hangversenyterem, melynek alkalmait kedvező időjárás esetén az intézmény szabadtéri színpadán tartják meg.

Tersztyánszky Krisztina

Fotó: VN/kkl.si

A csütörtöki gyermekelőadások közül júliusban még egy van hátra: 29-én 19 órától a Pupilla Bábszínház műsora szórakoztatja a gyerekeket. Augusztus 1-jén 20 órától Ditka és Feri Lainscek lép a szabadtéri színpad közönsége elé. Augusztus 5-én újra gyermekműsor következik a Ku-kuc színház előadásában.

A jövő hétvége három napján egy igazi csemegével jelentkeznek: útjára indítják a Muravidéki Filmfesztivált, melynek során a Muravidéken forgatott retró filmeket tűznek műsorra. Augusztus 6-án, pénteken az 1984-es Boldog vendég című romantikus drámát, szombaton a Hallgató című krimit 1994-ből, vasárnap pedig egy 1973-as drámát vetítenek, Egy holt madár repülése címmel. A vetítések 21 órakor kezdődnek, a filmsorozat az augusztus 20-i hétvégén folytatódik.

A Magyar Nemzetiségi Művelődési Központ teraszán, a Bánffy-Nights népszerű sorozatában július 30-án a Hot Club of Lendava játszik gipsy swing stílusban.

Kiemelt képünkön: Ditka és Feri Lainscek augusztus 1-jén lép színpadra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában