Frissen Vasból

2021.07.22. 15:46

Hende Csaba üzent Ungárnak: „Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél”

Közmondásokkal reagált dr. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője Ungár Péter budai milliárdos tegnapi nyilatkozatára.

VN

20210707 Hende Csaba országgyűlési képviselő tartott sajtótájékoztatót a kormányzati forrásokról, Szombathely, Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: Cseh Gábor

Mint arról korábban beszámoltunk, Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője a közelmúltban az ATV esti műsorában közölte: „Ungár Péter egy trójai faló”. Hozzátette azt is: „Ő a mi kutyánk kölyke, hogy úgy mondjam”.

A nyilatkozatra az LMP-s országgyűlési képviselő úgy reagált: „…én még soha nem is hagytam cserben a politikai közösségemet”. Azt, hogy a még szócska véletlenül került-e a mondatba, döntse el az idő – írtuk akkor.

Úgy tűnik, itt nem ért véget a történet, hiszen tegnap este az ATV esti műsorának Ungár Péter, budai milliárdos volt vendége. Itt egyebek között sérelmezte Hende Csaba múlt heti kijelentéseit, hozzátéve: „Ha tényleg nagy Fidesz-ügynök lennék, akkor nem valószínű, hogy beülne valaki élő egyenes adásban ezt elmondani”.

Hende Csaba közösségi oldalán ma újabb szólásmondásokkal üzent Ungárnak. Azt írta: „Ungár Péter tegnap az ATV-ben kijelentette, hogy nem sokáig tűri a magyar szólásmondások használatát. Én azért mondanék neki még kettőt:

Az alma nem esik messze a fájától.

Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.

A kormánypárti országgyűlési képviselő hozzátette azt is: ”És még valamit: soha nem utaztam jogtalanul közpénzen sehova.

Soha nem vittem semmilyen titkárnőt sehova.

Ungár Péter ezt pontosan tudja, ahogy azt is, hogy feleségem sosem volt titkárnő. Az Államigazgatási Főiskolán, majd ELTE Állam-és Jogtudományi Karán végzett jogi doktor. Ami meg az átállását illeti: meg fogjuk látni, ki fog derülni úgyis.„

Kapcsolódó cikkek:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/ungar-peter-egy-trojai-falo-az-atv-kerdeseire-valaszolt-hende-csaba-5119289/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában