sporthorgászat

2021.07.31. 07:00

Jó volt a versenyzők és a halak étvágya is Csánigban

Jól haraptak a halak a csánigi horgászversenyen, még az ifjúsági kategóriában is tíz kiló fölötti eredményt ért el a győztes Linter Hunor, a felnőtteknél Könczöl András lett a legjobb.

Vas Népe

Fotó: VN/KT

Július második felében rendezték meg a Répcelak Városi Bányász Horgász Egyesület versenyét, melyre 4 ifjúsági és 22 felnőtt horgász nevezett előzetesen, ám az előző nap viharos időjárása miatt végül kevesebben jelentek meg a csánigi tavon, de így is 3 ifjúsági és 17 felnőtt horgász kezdte meg a versenyt. Kádi Attila, az egyesület elnöke köszöntötte a megjelenteket és megtartotta a technikai eligazítást, valamint kisorsolták a horgászhelyeket, aztán kezdődhetett a verseny. Míg a versenyzők elfoglalták helyüket, Tóth Györgyné Giza gondoskodott arról, hogy éhen senki ne maradjon, ezért minden jelenlévőnek lángost készített. Kiss Zoltán és Szalai György az ebéd elkészítésével foglalatoskodott, míg az egyesület gazdasági vezetője, Kovács Erika az ételek és italok felszolgálását végezte segítőivel.

A verseny jó hangulatban zajlott és még az időjárás is kegyes volt. A barátságos horgászversenyen aztán nemcsak a versenyzők, de a halak étvágya is megjött, felnőtt kategóriában a győzelemhez 11 kg fölött kellett fogni. Ifjúsági kategóriában a dobogó harmadik fokára Szabó Balázs (1,16 kg) állhatott, Varga Bálint (7,41 kg) lett a második, míg az első Linter Hunor (11,16 kg). Az ifi első hely érmet ért volna a felnőtteknél is, de itt a bronzérmes végül Tóth Gyula (8,52 kg) lett. A második helyen Ágoston Zoltán (11,26 kg), míg az élen Könczöl András (11,34 kg) végzett.

Kiemelt képünkön: A barátságos verseny helyezettjei

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában