Csepreg

2021.07.11. 19:00

Kitüntetési javaslatokat várnak

Csepreg Város Díszpolgára kitüntető címre, Életmű Díjra és Csepreg Szolgálatáért Díjra is lehet személyeket jelölni.

vaol.hu

Csepreg Város Díszpolgára kitüntető cím: A cím azon személyeknek adományozható, akik Csepreg város fejlődéséért a közélet, a gazdaság, a tudomány, a művészet, az oktatás, az egészségügy vagy a sport területén maradandót alkottak, illetve kimagasló eredményt értek el, gazdag életművükkel a város, az ország érdekeit tiszteletre méltóan szolgálták.

Csepreg Város Életmű Díj: A díj azon természetes személyeknek adományozható, akik életútja, a magatartásával, életvitelével, társadalmi aktivitásával, közéletben való részvételével, munkássága során elért kimagasló eredményével példaként állítható Csepreg város közönsége elé.

Csepreg Szolgálatáért Díj számos kategóriában adományozható, többek között kulturális-, oktatási-, egészségügyi-, ifjúsági-, szociális és gyermekvédelmi-, védelmi és rendészeti tagozatban is.

A kitüntető cím és a kitüntető díjak adományozására javaslatot tehetnek a képviselő-testület tagjai, illetve a képviselő-testület tagjának támogató nyilatkozatával: a nem képviselő-testületi tag bizottsági tagok, a városban lévő intézmények vezetői, a városi civil szervezetek képviseletét ellátó vezetők, a város területén illetékességgel rendelkező védelmi és rendészeti szervek vezetői, a városban működő történelmi egyházak legmagasabb rangú képviselői, valamint a város országgyűlési képviselője.

Az elismerések adományozására vonatkozó írásbeli javaslatok benyújtási határideje: 2021. július 14.

A kitüntetések adományozásával kapcsolatban további részletek ITT találhatóak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában