Luxusingatlan

2021.07.11. 11:30

Kíváncsi rá, hogy milyen Vas megye legdrágább albérlete? – Fotókkal együtt mutatjuk!

Szombathelyen luxus lakás kertkapcsolattal keresi bérlőjét a Víztorony mellett! Lássuk, mennyibe kerül havonta az izgalmas otthon, és persze azt is, milyen ingatlanban élhetünk ezért!

vaol.hu

Fotó: Ingatlanbazár.hu

“A belváros szélén, igényes, nívós, pár éve épült nappali+3 szobás, 2 fürdőszobás 120m2-es elegáns lakás hosszútávra kiadó. Az ingatlanhoz tartozik 250m2-es kert, kettő beálló, amiből az egyik fedett. Egy hangulatos 12m2 télikert kapcsolódik a nappalihoz, ami nyáron teljesen kinyitható. Három lakásos épület a Gayer park közelében található, rendkívül alacsony fenntartási költségekkel. Az ingatlan részben bútorozott, beépített szekrényekkel, klímával, riasztóval felszerelt. Kisállat nem megengedett. Az ingatlan különleges ízléssel berendezett, korszerű, extra igényeket is kielégít. Minimum 1 évre kiadó, azonnal birtokba vehető!”

További részletek a legdrágább megyei albérletről az ingatlanbazar.hu oldalán! Ha pedig ön hirdetne, az Ingatlanbazáron most ingyenesen megteheti! Részletek és kuponkód itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában